Bontás, tereprendezés, takarítás

Bontás:

Gépi bontás: Bármilyen épületbontás elvégzésére van megfelelő gépünk és képzett kezelőnk.
Kézi bontás: Jól felszerelt és tapasztalt bontó csapattal állnak rendelkezésére kézi bontásra is.
Sittszállítás: Csapatunk többféle teherautóval és konténerekkel felszerelve a megfelelő helyre szállítja a sittet.

Tereprendezés:

Gépi földmunka: már az építkezés első fázisában akár a tereprendezéssel együtt elkezdődik ezért nagyon fontos a megbízható kivitelező megtalálása, hogy a folyamatok zökkenőmentesen tudjanak elindulni. Szerencsére ma már nincs szükségünk hosszú napokon vagy akár heteken át emberi erővel történő ásásra. Gépeink és szakképzett kezelőink segítségével ezeknek a folyamatok az időtartama jelentősen csökkenthető. Így biztosan időben, csúszás nélkül tudnak elkezdődni az építési munkálatok.

Kertgondozás: családi házak, lakóparkok és egyéb helyiségek udvarának, zöld területének karbantartása, fűnyírás, levelek eltakarítása. Kültéri burkolatok tisztítása nagynyomású ipari géppel. Ha szeretné a fűnyírást és az alapvető kertgondozást tapasztalt munkaerőre bízni keressen bizalommal. Nagyobb kertészeti feladatok elvégzését is vállaljuk.
Rendszeres kertgondozás
Ha önnek rendszeres kertgondozásra van szüksége és ezt szeretné cégünkre bízni, garantáljuk, hogy kertje mindig karbantartott rendezett lesz, amennyiben különleges kertészeti munkákra is szüksége van cégünk vállalja a kert tervezéstől a kivitelezésig a későbbiekben a teljes gondozást is.
Alkalmi kertgondozás
Ha szeretné kertjét a régi formájában látni, esetleg szeretné az elhanyagolt kertet új színben látni akkor válasszon minket és garantáljuk a kertjének teljes renoválását.

Takarítás

Rendezvények utáni takarítást vállalunk eseti jelleggel, legyen az napközben, esetleg éjszaka.
Albérlő váltás után is állunk rendelkezésére rövid időn belül. Eseti takarítás árainkat is egyedileg kalkuláljuk.
Bármely felújítási munkálat miatt bekövetkezett szennyeződés eltávolítását teljes szakértelemmel végezzük. Legyen az egy festés, burkolatcsere, esetleg teljes felújítás, illetve újonnan épült ház/lakás takarítása. Az ebből eredő szennyeződés eltávolításában nagy szakértelemmel rendelkezünk.
Tévhit, hogy minden szennyeződés 100%-ban eltávolítható egy felújítás után, hiszen nem minden szakipar dolgozik egyformán, van, hogy nincsenek letakarva a burkolatok, felületek, így azok festékesek, malteros, ragasztós, fugázó anyagok, illetve fehér fátyolosak lesznek. Nagy szakértelmünkkel meg tudjuk állapítani személyes jelenlétünkkor, hogy az a szennyeződés eltávolítható-e, illetve milyen százalékban. Ehhez hozzájárulnak a kiváló ipari vegyszereink. Természetesen elkövetünk mindent, hogy a legszebb eredményt adhassuk át a Megrendelőinknek.
A nagyobb négyzetméterekre és a nagyobb szennyezettségű helyszínekre ingyenesen, személyesen megyünk ki felmérni a körülményeket. Vegye fel velünk a kapcsolatot akár telefonon, akár emailben, és természetesen bővebb tájékoztatást adunk.

Emirates Patrol Kftt