Generálkivitelezés:

A kivitelezés minden fázisáról fotódokumentáció készül, melyet a kulcsátadáskor ügyfeleink rendelkezésére állnak! Így a későbbiekben sem kell azon gondolkodni, hogy hol futnak a csövek, vezetékek, hol vannak kapcsolódási és rögzítési pontok, stb. Elegendő lesz megnyitni a digitális formátumú fotó gyűjteményt, és máris minden kérdésre választ kaphat.

Belsőépítészet:

Tanácsot, ötletet adunk a praktikus térrendezéshez, átalakításhoz, beszerzéshez, lakberendezéshez. Belső építészeti látványtervezéssel segítünk a döntésben, hogy a tervrajzokon megjelenő elképzeléseket milyen formában színverzióban valósul meg.

Festés, díszítőfestés:

A színek és árnyalataik hangulati befolyással vannak az életünkre otthonunkban és minden épített környezetben egyaránt. A díszítőfestés szolgáltatásunk segítségével a hagyományos és modern technikák-anyagok ötvözését tudjuk megvalósítani bármilyen felületen, legyen az akár gipsz, vakolat, beton, fa, fém, polisztirol vagy műanyag.

Hő és vízszigetelés :

A jól kivitelezett, szakszerű hőszigetelés növeli a lakás komfortérzetét, arról nem is beszélve, hogy az épület élettartama is megnő. A szakszerűen kiválasztott és szabályosan kivitelezett hőszigetelés esetén a fűtés költségei jelentősen csökkenhetnek.
Épületszerkezetek utólagos vízszigetelése vízhatlan vagy vízzáró szigetelést eredményez. Vízszigetelő-anyagok és vízszigetelési technológiák alkalmazásával teljes értékű szigetelést tudunk elérni. A vízzáró szigetelési anyagok és technológiák rendeltetése pusztán az, hogy mérsékeljék a víz bejutását vagy a felületen való átjutását.

Tetők szigetelése :

A magastetők hőszigetelésére legalább 16-20 cm vastag hőszigetelés beépítése szükséges.
Mivel a tetőtér a második legkomolyabb hőveszteséget okozó felület a házon (átlagosan 26%), így rengeteget spórolhatunk annak hőszigetelésével. Minden helyzetre a legoptimálisabb szigetelést tudjuk ajánlani, az Ön és az épület igényeit figyelembe véve.

Emirates Patrol Kftt